MEETING OF THE ADVISORY COMMITTEE TO THE DIRECTOR (ACD)

Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
Atlanta, Georgia 30329
February 7, 2023
10:00 a.m. – 3:00 p.m. (EDT)

10:00 AM	Welcome, Roll Call (15 minutes)	David Fleming, MD ACD Chair
10:15 AM	Overview of Recent Developments (20 minutes)	Rochelle P. Walensky, MD, MPH Director, CDC
10:35 AM	Discussion (15 minutes)	ACD members
10:50 AM	Data and Surveillance Workgroup (15 minutes)	Julie Morita, MD Co-chair
11:05 AM	Discussion (15 minutes)	ACD members
11:20 AM	Public Health Infrastructure Grant (20 minutes)	Leslie Dauphin, PhD Director, CDC, National Center for State, Tribal, Local, and Territorial Public Health Infrastructure and Workforce (proposed)
11:40 AM	Discussion (15 minutes)	ACD members
11:55 AM	Health Equity Workgroup (15 minutes)	Daniel Dawes, JD Monica Valdes Lupi, JD, MPH Co-chairs
12:10 PM	Discussion (15 minutes)	ACD members
12:25 PM	Lunch (35 minutes)	
1:00 PM	Laboratory Workgroup (1 hour, 30 minutes)	Joshua Sharfstein, MD Jill Taylor, PhD Co-Chairs
2:30 PM	Discussion (20 minutes)	ACD members
2:50 PM	Closing Remarks (10 minutes)	David Fleming
3:00 PM	Adjourn	