MEETING OF THE ADVISORY COMMITTEE TO THE DIRECTOR (ACD)

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Atlanta, Georgia 30329 May 3, 2022

11:00 a.m. - 4:00 p.m. (EDT)

11:00 AM	Welcome, Roll Call (15 minutes)	David Fleming, MD ACD Chair
11:15 AM	Welcome and Highlighting of Key Issues (25 minutes)	Rochelle P. Walensky, MD, MPH Director, CDC
11:40 AM	Q and A (15 minutes)	ACD chair and members
11:55 PM	Data Modernization Workgroup (30 minutes)	Dan Jernigan, MD, MPH Deputy Director for Public Health Science and Surveillance
12:25 PM	Q and A (15 minutes)	ACD chair and members
12:40 PM	Discussion of Data Modernization Terms of Reference (TOR) (5 minutes)	David Fleming
	Reference (TOR) (3 minutes)	John Auerbach, MBA Designated Federal Official
12:45 PM	Break (30 minutes)	
1:15 PM	Update on COVID-19 (15 minutes)	Barbara Mahon, MD Incident Manager, CDC COVID-19 Response
1:30 PM	Q and A (15 minutes)	ACD chair and members
1:45 PM	Laboratory Workgroup (40 minutes)	Jim Pirkle, MD, PhD (Acting) Associate Director for Laboratory Science and Safety
2:25 PM	Q and A (10 minutes)	ACD chair and members
2:35 PM	Discussion of Laboratory TOR (5 minutes)	David Fleming and John Auerbach
2:40 PM	Health Equity Workgroup (15 minutes)	Monica Valdes Lupi, JD, MPH Co-chair, Health Equity Workgroup
		Daniel Dawes, JD Co-chair, Health Equity Workgroup
		David Fleming
2:55 PM	Q and A (15 minutes)	ACD chair and members
3:10 PM	Discussion of Health Equity TOR (5 minutes)	David Fleming and John Auerbach
3:15 PM	Meeting Wrap Up (45 minutes)	David Fleming and John Auerbach
4:00 PM	Adjourn	