Svoboda | Graniru | BBC Russia | Golosameriki | Facebook

Линкови за пристапност

Дали го поддржувате францускиот предлог за отворање на преговорите со ЕУ?

Ова не е научно истражување на јавно мислење и го одразува личниот став на учесниците во оваа анкета

Други анкети
XS
SM
MD
LG